Header_GZH.png

Rondleiding

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona is het niet mogelijk om in te schrijven voor een rondleiding. Wanneer de inschrijving weer open staat komt er een berichtje op de site

 U kunt een indruk krijgen via deze film (ook te vinden op de website van ons VSV: zorg die bevalt)

https://www.geboortezorgopdeveluwe.nl/informatie-over/bevalling/liever-niet-thuisbevallen

Voor alle zwangeren die de intentie hebben om in het Geboortezorghuis Harderwijk te bevallen, of nog niet zeker weten of ze hier willen bevallen, is het mogelijk om alvast een kijkje te komen nemen.

Aanmelden

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een rondleiding in het Geboortezorghuis Harderwijk. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand en iedere eerste woensdagavond van de maand. De eerste rondleiding op zaterdag start om 10:00 uur en zal ongeveer een half uur duren. De rondleiding op woensdagavond start om 19:00. Per rondleiding zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als een rondleiding is vol geboekt, wordt er automatisch een nieuwe rondleiding voor die dag aangeboden, die een half uur later begint.   

Verzamelen in de hal voor de ingang van het Geboortezorghuis Harderwijk. Het betreft een korte rondleiding. Medische zaken zullen hierbij niet besproken worden. Deze vragen dient u te stellen bij uw eigen verloskundige.

Hou er rekening mee dat het Geboortezorghuis Harderwijk op het moment van de rondleiding gewoon beschikbaar blijft voor bevallingen, waardoor het kan zijn dat niet alle kamers bekeken kunnen worden.

 

Rondleiding formulier